Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Pode om ÖSK-ryktet: "Inga kommentarer"

Marcus Pode är fåordig om det påstådda intresset från ÖSK.
- Jag har inga kommentarer till det, säger han till NA.

Annons

Det var under lördagen som Kristianstadsbladet gick ut med uppgifter om att ÖSK var överens med Mjällby om ett lån av Marcus Pode.

Men de inblandade parterna har ingen större lust att kommentera den påstådda värvningen. Både från ÖSK:s tillfällige sportchef Magnus Sköldmark och från Pode själv är det locket på.

- Om någonting händer får ni reda på det i sinom tid. Vi går ut med det på vår hemsida, säger Sköldmark till NA.

Sportchefen vill heller inte svara rakt ut på om ÖSK intensifierat jakten efter en ny anfallare sedan Alhassan Kamara återvände till AIK.

- Det kan jag inte påstå. Vi tittar året om på spelare i olika positioner.

NA får tag på Marcus Pode timmar efter söndagens segermatch mot Djurgården. Pode satt på bänken i 90 minuter och fick se sitt lag vinna med 2-0.

Men när frågorna handlar om ÖSK-ryktet blir han fåordig.

- Jag har inga kommentarer till det, säger Pode.

Vill du stanna i Mjällby?- Det är svårt att säga. Jag har kontrakt med Mjällby det här året och nu är mina tankar här. Vi får se vad som händer efter det.

Då låter det som att du ska spela ut kontraktet först?- Nja, vi får se. Jag har samtidigt inte haft någon diskussion med Mjällby om framtiden.

Har du varit i kontakt med ÖSK-ledningen?- Jag har ingen kommentar till det.