Annons
Vidare till na.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Polisen söker vittnen efter att Vivallabo hittats död

(UPPDATERAD) Sent på onsdagskvällen, den 30 november, hittades en livlös man på Prosagatan i Vivalla.

Nu efterlyser polisen vittnen personer som var på plats eller kan ha sett vad som hänt.

Det var sent på kvällen som polisen fick uppgifter om att en boende på Versgatan var försvunnen. Något senare kom larm om en livlös man på Prosagatan. Flera personer fanns på platsen och försökte göra upplivningsförsök.

– Alla personer som anträffas avlidna utomhus blir ett ärende hos oss, och det görs en utredning för att fastställa dödsorsaken, säger polisens vakthavande befäl Johan Wallenius.

Mannen fördes i ambulans från Vivalla, och dödförklarades på sjukhuset. Under gårdagen tydde omständigheterna på att mannen fallit och skadat sig.

– Men det var ganska mycket folk och ganska rörigt på plats, säger Johan Wallenius,

Uppmaningen till allmänheten att höra av sig om iakttagelser går ut på polisens Facebooksida, där de också informerar om att eventuella iakttagelser kan mejlas till [email protected] eller ringas in på 114 14.

Signalementet på den äldre mannen är att han är kraftigt byggd, grått hår, klädd i svarta byxor, foppatofflor och jeansskjorta och eventuellt en röd fleecetröja.