Annons
Vidare till na.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Polisjakt slutade på USÖ

Mannen körde ifrån polisen, lämnade sin bil och sprang sedan till skogs. Efter ett par timmars jakt, med polishundar, i skogarna runt Slyte öster om Örebro, greps mannen vid 21-tiden i går kväll.

- Det är en man född ’90, hemmahörande i Skärholmen. Han är misstänkt för drograttfylla, grov olovlig körning och vårdslöshet i trafik, säger vakthavande polisbefäl Peter Persson.

Mannen blev stoppad av polis för en kontroll vid 18-tiden på lördagkvällen E18/20 Öster om Örebro. När mannen inte stannade på polisens anmaning utan fortsatte köra så följde polisen efter. Mannen övergav sedan bilen och sprang ut i skogen där han irrade runt under ett par timmar. Polisen satte in hundar och grep mannen strax före kl 21.

- Innan han släpptes honom vi honom till USÖ eftersom han i stort sett hade förfrusit sina tår, kommenterar Peter Persson.