Annons
Vidare till na.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Postutdelning varje dag vore bättre än en digital brevlåda

Svar 1

... till Anna Bäck, NA 6 januari.

Visst kan digital post vara bra, men med tanke på att många faktiskt inte har tillgång till dator och internet 24-7 så skulle jag uppskatta om vanliga posten delades ut 7 dagar i veckan istället. Och eftersom det nu är 2 företag som delar borde det vara hämtning/tömning av brevlådor flera gånger per dygn. Även om biblioteken åter öppnar så är öppettiderna alldeles för korta och med begränsningar för att jag som vanlig medborgare ska kunna ta del av fördelarna med post digitalt.

”Post hem i brevlådan, tack!”

Örebro

Svar 2

... till Anna Bäck, NA 6 januari.

Vet du hur många hushåll som inte har mobiltelefon, padda eller dator? Nä tänkte väl det! Allt för många för att kommunerna skall gå över till endast digital information. Tänk på alla människor som inte har råd med, inte kan lära sig använda eller på grund av rörelsehinder eller elallergi är utan digitala verktyg, hur går det för dem? Tänk efter innan du kommer med ett så ogenomtänkt förslag eller vad det var.

”Trötter”

Örebro

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel