Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Premiär för NA:s e-tidning på långfredagen

 
Anders Nilssons krönikor
Visa alla artiklar

Annons

Som mediehus är vi vana att jobba jämt och ständigt. Numera har vi faktiskt dygnet-runt-bevakning året om. Men tidningen har inte kommit ut på alla röda dagar tidigare. Det kommer vi att ändra på. Från och med långfredagen får alla som är prenumeranter möjlighet att läsa en e-tidning även på röda dagar. Även på annandag påsk ger vi ut en e-tidning. Därmed kan du läsa NA varje dag hela påsken.

E-tidningen är en kopia av papperstidningen. Den går att läsa i datorn, på läsplattan eller i telefonen. Den är blädderbar precis som papperstidningen. Den publiceras tidigare än tidningen, oftast bara några timmar efter midnatt. Den går också att läsa var du än befinner dig i världen. Det enda som krävs är en internetuppkoppling. Är du prenumerant ingår e-tidningen i ditt abonnemang.

Det som är nytt är att e-tidningen på långfredagen och annandag påsk bara publiceras just som e-tidning. Det kommer ingen papperstidning dessa dagar. Innehållet är detsamma som i vanliga NA. Lokala nyheter från Örebro och länet, inrikes- och utrikesnyheter, familjesida, insändare- och debattsida samt ledarsida förstås. Givetvis finns också väder, sport, serier, radio och tv. Dessutom bjuder vi på ett digitalt korsord både långfredagen och annandag påsk.

Det här innebär att Örebrotravet på torsdag kommer att finnas med i e-tidningen på långfredagen. På söndagen, påskdagen är det allsvensk premiär för Kif Örebro borta mot Göteborg, ÖSK möter Östersund och Marcus Ericsson kör formel 1. Allt detta kan du läsa i den e-tidning som kommer på måndagen.

Vi gör den här förändringen nu för att förbättra servicen för våra prenumeranter. Fler och fler läser tidningen i dator, mobilen eller på läsplatta och tycker om att få nyheterna paketerade som en papperstidning även om den publiceras digitalt. Nyheterna har vi redan då vi arbetar varje dag och dygnet runt. Därför kan vi publicera dem även i en e-tidning när de röda dagarna faller in.

Det här är ytterligare en förändring vi gör för att förstärka vårt prenumerationserbjudande. I slutet av januari introducerade NA Plus på na.se. Det innebär att vi tar betalt för 40-60 procent av allt material som vi publicerar på vår nyhetssajt. För prenumeranter ingår detta material i abonnemanget. Det enda som krävs är att du som prenumerant har aktiverat ditt konto hos oss. Ett aktiverat konto krävs också för att du ska kunna läsa e-tidningen.

Hittills har 2 500 tecknat sig för Plus-abonnemang på na.se. Det är en fantastisk siffra på två och en halv månad. Det innebär också att vi för varje vecka som går ökar antalet betalande kunder. Det är en mycket positiv utveckling och vi når fler än någonsin tidigare med vårt innehåll. Det sporrar oss att fortsätta att utveckla våra medier och vårt erbjudande till våra läsare.

Glad Påsk!