Annons
Vidare till na.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

PRO: Låt Lindesberg ha ett fullvärdigt lasarett

Som företrädare för PRO Lindesbergs medlemmar kräver vi att Lindesbergs lasarett fortsättningsvis förblir ett fullvärdigt lasarett även nattetid.

För våra medlemmar är arbetslivet ett passerat kapitel. Med stigande ålder ökar vårdbehovet, då blir närheten till Lindesbergs lasarett allt viktigare. Det känns oroligt att behöva bussas runt i regionen för att få hjälp med undersökningar och små som stora skador samt sjukdomar. På Lindesbergs lasarett har vi förmånen att få snabb och skicklig hjälp.

Vi bävar inför resultatet av Regionledningens pågående utredning av Lindesbergs lasaretts framtid.

Vi kräver av Regionledningen en konsekvensanalys där ni lyfter blicken långt utanför konferensrummets väggar. Regionledningen har tidigare framfört hur viktigt det är med närhet till bra vård. Därför kräver vi av regionledningen att Lindesbergs lasarett även i framtiden förblir ett fullvärdigt lasarett dygnets alla 24 timmar..

Jerry Elvin

sekreterare, PRO Lindesberg

Reidar Johansson

ordförande PRO Lindesberg

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel