Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Provspelaren har lämnat ÖSK

Provspelaren James Alabi har åkt hem till England.

Annons

– Vi tittar på andra alternativ, säger ÖSK:s Magnus Sköldmark.

Skadan på skyttekungen Alhassan Kamara fick ÖSK att agera på spelarmarknaden innan den stänger vid månadsskiftet. Den gånga veckan bjöds den 20-årige engelska anfallaren James Alabi in till en träningsvecka i Örebro. Han spelade också 90 minuter mot Gefle när U21-laget föll med 2–0.

Men någon fortsättning i ÖSK-tröjan ser det inte ut att bli. Även om inte Magnus Sköldmark rakt ut vill säga att Alabi är helt avskriven.

– Vi har vänt och vridit på frågan. Han har åkt tillbaka till England även om jag vill betona att han gjorde det bra under veckan hos oss. Vi väljer att avvakta och samtidigt titta på andra alternativ, säger Magnus Sköldmark som faktiskt befinner sig i England när NA når honom.

– Jag är här på halvt privat och halvt jobbmässigt besök. När jag ändå är här passar jag på att träffa en agentfirma, säger Sköldmark.

Ambitionen är fortfarande att ÖSK vill förstärka truppen med en anfallare innan den allsvenska premiären.

– Ja, vi jobbar vidare på det. Men det måste vara rätt kvalitet på den spelaren i annat fall avstår vi en affär, säger Magnus Sköldmark.