Annons
Vidare till na.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Provspelaren mållös i U21-mötet

Provspelaren James Alabi fick 90 minuter i ÖSK:s U21-match mot Gefle – men blev mållös.- Borde gjort något mål, säger engelsmannen.

Två träningar och en U21-match var det sagt att James Alabi skulle få i sitt provspel i ÖSK. Om klubben skrivet ett låneavtal med anfallaren avgörs under onsdagen. Efter 0-2-förlusten mot Gefle på tisdagskvällen är Alabi osäker på om hans aktier har stärkts.

- Jag är nöjd med min prestation även om jag tycker att jag borde gjort något mål. Men jag fick spela 90 minuter, lära mig hur laget spelar och känna på underlaget. Så det känns bra, säger Stoke City-spelaren och fortsätter:

- Jag fick några chanser och jag kände mig involverad i spelet. Jag fick visa lite vad jag går för och förhoppningsvis blir det bättre framöver.

Om det blir fortsatt spel i klubben efter onsdagens träning har han ingen aning om.

- Jag ska prata med tränarna. Vi får se vad de säger, förhoppningsvis kan vi komma överens, säger Alabi.

På söndag gästar Elfsborg ÖSK på Behrn arena då semifinalen i svenska cupen ska avgöras.

Läs mycket mer om James Alabis matchdebut, och tränare Axel Kjälls bedömning, i onsdagens NA, papperstidningen, som du även kan köpa som e-tidning.