Annons
Vidare till na.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Rama skadad - debuten i fara

ÖSK:s stjärnvärvning Valdet Rama skadades under fredagens träningspass i Turkiet.
Nu riskerar han att missa söndagens match mot Alania.
– Det är en blödning i foten och allt hänger på hur han känner imorgon, säger naprapaten Urban Juneholm.

Under fredagens första pass i Turkiet var olyckan framme. Valdet Rama fick en smäll på vänsterfoten med en blödning som resultat.

– Jag kunde träna färdigt passet men kände att det gjorde ont. När jag kom tillbaka till hotellet blev det värre, säger Valdet Rama som sedan stod över andra träningspasset på eftermiddagen.

I stället fick han behandling och nu går han en kamp mot klockan för att kunna göra debut i ÖSK-tröjan på söndag. Då träningsspelar ÖSK mot ryska andraligalaget Alania.

– Morgondagen är viktig för honom och det är hans egen smärta som får avgöra. Har han för ont när han springer så måste han vila, säger Juneholm.

Hur behandlar man en sån här skada?

– Man tejpar foten och sedan är det vila som gäller.

Chansen att han spelar på söndag?– Vi får se. Det är alltid en avvägning. Går man på för tidigt så finns ju risken att det blir värre.

Valdet Rama har annars imponerat under de första träningspassen i Turkiet. Nyförvärvet från Hannover har visat sig vara precis så kvick och teknisk som alla förväntat sig. Frågan är nu när v i får se honom i matchspel. ÖSK spelar sin andra och sista match under lägret på tisdag mot Antalyaspor.