Annons
Vidare till na.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Rån mot Maxrestaurang

Hamburgerrestaurangen Max vid Eurostop utsattes för ett rån under natten mot onsdag. Gärningsmannen var ensam och beväpnad.

Rånaren ska ha gömt sig kvar i lokalerna vid stängningen. Och när restaurangen väl var stängd ska rånaren ha hotat personalen med ett stickvapen. Mannen fick bland annat med sig kontanter.

Tidigare under kvällen rånades en bensinmack i Örebro.

- Det finns ingenting som tyder på något samband, men det kan jag inte uttala mig om, säger vakthavande polisbefäl Jens auf der Heide.

Gärningsmannen är cirka190 centimeter lång med smal kroppsbyggnad. Han var rånet iklädd en grön tröja eller jacka och bar en axelväska.

Polisen vet inte hur rånaren flytt men det spår som polishunden fick upp tog abrupt slut vilket tyder på att flykten kan ha skett med någon form av fordon och tidigt på onsdagsmorgonen är rånaren fortfarande på fri fot.

Polisen har spärrat av platsen och brottsplatsundersökning kommer att ske under onsdagen.

Ingen i personalen skadades fysiskt vid rånet.