Annons
Vidare till na.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Rangers har lagt slutbud

Det kunde varit avskedet. Men nu ser Alejandro Bedoya ut att bli kvar i ÖSK säsongen ut. Eller?
- Man vet aldrig, saker kan förändras från den ena dagen till den andra, säger Bedoya.

Det har varit en följetong ett tag, huruvida Alejandro Bedoya ska gå till Glasgow Rangers redan i sommar eller efter säsongen. I veckan la Rangers ett nytt bud som ÖSK förkastade. Och under matchen meddelade Bedoyas agent Patrick Mörk via Twitter att  Rangers har lagt ner förhandlingarna men lagt ett slutbud till ÖSK.

- Jag vet inte vad som händer just nu, säger Bedoya samtidigt som han läser vad Mörk har skrivit och fortsätter:

- Det kanske inte är över. Det kan ju vara så att Rangers gör så här för att sätta press på ÖSK. Visst skulle jag föredra att vara där nu, men samtidigt har jag kontrakt med ÖSK säsongen ut och jag är professionell. Jag tycker ändå att jag har spelat stabilt de senaste matcherna, trots en lite ny roll som defensiv mittfältare. Och jag ska inte vara kaxig, men när jag spelade i Gold cup med landslaget förlorade vi några matcher. Nu har vi vänt och har fyra raka segrar, det är en bra känsla i laget, säger Bedoya.

Jättechans

Han hade ett jätteläge att definitivt stänga matchen med en kvart kvar. Efter en nätt passning av Nordin Gerzic var Bedoya helt fri med Pa Dembo Touray. Han fick Touray att välja hörn och hade egentligen ”bara” att rulla in bollen. Men skottet gick över.

- Det är svårare att missa där än att göra mål, suckar Bedoya.

- Jag tog en lång löpning men så studsade bollen upp när jag skulle skjuta. Det är ingen ursäkt, men så var det. Förhoppningsvis kan jag göra mål i nästa match i stället.