Annons
Vidare till na.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Rangers synade ÖSK-stjärnor

ÖSK åkte på stryk mot AIK efter ett sent mål på Råsunda, där Glasgow Rangers hade folk på plats för att syna Michael Almebäck och Alejandro Bedoya.

Enligt uppgiftter till NA är den skotska storklubben så intresserade av duon att de på måndagen tog sig till Stockholm för att se dem i aktion.

- Just nu fokuserar jag på andra saker, tills det blir något konkret. Men det så klart smickrande att de kollar på mig, säger Almebäck, som var riktigt på krigsstigen efter den sena förlusten.

- Det är inte mycket att säga. De hade inga farliga lägen under matchen. Och det kändes som att vi hade bra kontroll på dem. Ja, till 92:a minuten ...

Vi hade för många spelare som vek ned sig i kväll. Det var vissa spelare som kämpade dubbelt så mycket som andra. Vissa spelade som juniorer. Jag nämner inga namn, de vet vilka de är, säger Almebäck skarpt.

Alejandro Bedoya gjorde ingen av sina bättre matcher i ÖSK, men spelade tidigt fram Valdet Rama till ett halvt friläge, men Valdet kom för nära målvakten Ivan Turina, som kunde parera till hörna.

Både Almebäck och Bedoya har kontrakt som går ut efter säsongen, och ingen av dem har velat förlänga med ÖSK.