Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Pagrotskys kanapé

Annons

6 portioner

100 g kallrökt skivad lax

1 1/2 dl crème fraiche

3 msk majonnäs

2 msk riven pepparrot

1 päron

2 msk finskuren gräslök

salt och peppar

4 skivor kavring

smör

Garnering:

24 stora skalade räkor

4 msk löjrom

gräslöksstrån

Skär laxen i 1/2 centimeter stora kuber. Blanda crème fraiche, majonnäs och pepparrot.

Skala och kärna ur päronet, skär det i 1/2 centimeter stora kuber. Blanda ned lax, päron och finskuren gräslök i majonnäs-blandningen. Salta och peppra.

Bred smör på kavringen och skär bort kanterna. Lägg på laxblandningen.

Garnera med räkor. Förgyll med en klick löjrom på toppen och några gräslöksstrån. (PM)

Mer läsning

Annons