Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Recept: Susannes suveräna sill

6-8 portioner, 10 minuter + valfri tid i kylMin kompis Susanne kom på den här synnerligen enkla sillvarianten, som både är supersnabb och otippat god. Ju längre sillen får stå i kylen desto mer smak får den, men den är färdig att ätas på en gång.

Annons

2 förpackningar matjessill, à 200 g

1 rödlök

1 röd paprika

1 1/2 burk smaksatt crème fraiche, paprika/chili eller tomat/basilika

cayennepeppar eller chilipulver

Skala och hacka rödlöken, kärna ur och skär paprikan i små tärningar.

Blanda lök och paprika (spara lite till dekor) med crème fraiche och krydda med lite cayenne. Vänd ned sillen. Låt gärna stå en liten stund innan serveringen

Mer läsning

Annons