Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Sellerifyllda kalkonrullar

Väldigt populära munsbitar som varken är feta eller stabbiga. Servera på julbordet som ett lättare alternativ till majonnäskladdiga sallader.

Annons
Mager kalkon och en smal selleriröra med senapssting gör sig väldigt fint ihop.

6-8 portioner, 30 min

1/2 dl matyoghurt

1 msk dijonsenap

2 tsk kapris

1 citron

salt

peppar

200 g kalkonbröst i skivor

1 ask kryddkrasse

200 g rotselleri

Skala sellerin och skär i stickor. Förväll i 2 min. Låt dem rinna av ordentligt. Blanda med yoghurt, senap, kapris och rivet citronskal. Smaka av med salt, peppar och lite citronsaft. Lägg en klick på varje kalkonskiva och rulla ihop. Klipp över krasse och servera.

Mer läsning

Annons