Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Wraps med tandoorikyckling, vitlöksdressing och avocado

Annons

0 portioner

Tortillabröd kan fyllas med nästan vad som helst och passar perfekt både som tv-mat och på utflykt.

2 tortillabröd

250 g kycklingfilé

2 msk tandoorikrydda

4 msk gräddfil

1 vitlöksklyfta

salt och peppar

4 blad romansallad

1/2 röd paprika, strimlad

1 avocado, skivad

1/2 rödlök, hackad

10 cm gurka, stavar

aluminiumfolie

Dela tortillabröden på mitten. Strimla kycklingen i långa strimlor. Marinera kycklingen med tandoorikrydda minst 10 minuter. Stek i panna tills de är genomstekta, cirka tre-fyra minuter.

Blanda ihop gräddfil och vitlök och smaka av med salt och peppar. Lägg salladsblad på tortillabröden och arrangera alla grönsaker och kycklingen på. Ringla över vitlökssåsen och rulla ihop. Rulla in i aluminiumfolie.

Mer läsning

Annons