Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Salamiquesadilla med västerbotten och jalapeño

Crossover när den är som bäst. Grymma munsbitar som brukar ha en strykande åtgång.

Annons

16 stycken, 15 min

4 quesadillabröd eller små tortillas

10 skivor god salami

cirka 2 dl riven västerbottensost

1/2 dl inlagd jalapeño (finns i tacohyllan)

cirka 2 msk hackad bladpersilja

olivolja

Lägg ut två quesadillabröd och täck med salami. Strö över osten och fördela jalapeños (grovhacka dem om du vill) ovanpå och strö över bladpersilja.

Lägg de övriga bröden ovanpå och kläm ihop. Stek ett "paket" i taget i någon minut på medelvärme i lite olja i en stekpanna. Vänd försiktigt och stek en minut på andra sidan.

Skär varje "paket" i åtta bitar och lägg upp på fat. Servera med extra servetter.

Mer läsning

Annons