Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Regionens spel suger kraften ur de anställda

Annons

Beslutsfattare i Region Örebro län, vilka fler brickor behöver ni till ert spel för att vinna politiska poäng? Hur mycket mer ska vi behöva tåla för att ni spelar med vår trygghet?

Ni utnyttjar oss anställda i regionen för att vinna era poäng. Ni beslutar om vår framtid i våra verksamheter.

Era beslut gör att vi inte vet om vi kommer ha arbetsplatser kvar att gå till. När ert egna rävspel i media gör så att anställda väljer att byta arbetsgivare för att det blir otryggt. När ni inte håller det ni lovar, när ni gör det ni tycker är bäst för er egen del för era poäng så har ni glömt vilka det var som gjorde att ni hamnade där ni sitter på era höga hästar.

Se inte ner på oss som kämpar, för om ni fortsätter att göra det då kommer ni bara få se tre öde sjukhus i framtiden. Vi anställda kommer inte att finnas kvar. För ni har tömt ur allt som vi har att ge när ni inte vågar satsa och låta oss vara delaktiga i framtiden för Regionen. Låt oss som kan vården få bedriva den vård som denna region behöver.

”Förbannad anställd”

Örebro

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel