Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Mest stressande på resan

Det finns många irritationsmoment på resan. Men vilket är det
allra värsta? En ny studie har svaret.

Annons
Internet är det första många affärsresenärer kollar på hotellrummet.

Försenade flyg och borttappat bagage kan störa lugnet på resan rejält. Men tydligen inte lika mycket som att vara onåbar och nedkopplad från internet. Det är nämligen det mest irriterande affärsresenärer kan tänka sig, i en ny undersökning av The Intercontinental Hotel Group. Hela 40 procent tyckte att det mest störande var när man inte kunde nås och 26 procent svarade att det mest störande var att inte ha internet. Efter det rankades dåliga transfers mellan resorna och bullriga platser.

Att ha internet på hotellrummet var bland det viktigaste för en tillfredsställande resa, det tyckte 61 procent. Bara 17 procent svarade tv, fem procent hade helst ett badkar och endast en procent menade att en minibar var viktigast.

Kollar internet först

De flesta affärsresande i undersökningen säger dessutom att det första de gör när de kommer in på rummet är att koppla upp sig på internet. Två tredjedelar kontaktade sina familjer via internet snarare än via telefonen. Att ha kontakt med sin familj var också det som de flesta gjorde för att stressa ned, skriver The Telegraph.

Mer läsning

Annons