Annons
Vidare till na.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Restauranghögskolan: Örebro passar utmärkt för all typ av utbildning

Grythyttan är inte självklart som matens Mecka. Det finns mycket som ska stämma vid val av ort vid utbildning. Det är troligen inte utrett vad som är viktigt när elever och lärare väljer skola.

För att få de bästa av Sveriges matintresserade, såväl lärare som elever, krävs mer än bara tradition. Elever måste känna trivsel i samband med sin utbildning. Livet utanför själva utbildningen är viktig, som exempelvis boende, kultur, nöjen, idrott, kamrater med mera.

Det har historiskt sett sällan gått att placera utbildningar på udda och ”färglösa” platser där elever och lärare ”bara” får ägna sin tid åt själva utbildningen, livet består av så mycket mer i samband med utbildning och det ska så vara.

På ett vis sorgligt att livet och marknaden är så men det är verkligheten och tyvärr finns inte utrymme för nostalgi.

Passar mycket bra att förlägga all typ av utbildning, oavsett vad, i Örebro. Det är troligen den mest centrala orten i Sverige för dylik verksamhet med hänsyn till elevers närhet till sina bostadsorter och övrigt utbud som staden har.

RJ Ö-o

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel