Annons
Vidare till na.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Robert Johansson blir ny hotelldirektör på stadshotellet i Lindesberg

Robert Johansson anställs som hotelldirektör för Lindesbergs Stadshotell. Han börjar sitt nya jobb den 1 oktober. Robert kommer senast från City Hotel i Örebro där han jobbat som hotelldirektör under de senaste sju åren.

Stadshotellet drivs sedan cirka två år tillbaka av Adam Dagdelen ihop med Egeryds som äger fastigheten sedan år 2009.

Under dessa år så har en renovering och upprustning av hotellet påbörjats och nu är det dags att ta nästa steg i hotellets utveckling, berättar Stadshotellet i ett pressmeddelande. Och där ingår anställningen av Robert Johansson.

- Jag ser mycket fram emot att få vara med och utveckla ett så anrikt hotell som Lindesbergs Stadshotell. Det är en speciell känsla i att få ta över och förvalta ett hotell med en så lång och stolt historia. Vi ska ta tillvara på och förvalta det historiska och unika samtidigt som vi ska bygga för framtiden, säger Robert Johansson i pressmeddelandet.

- Under de här två åren har vi påbörjat den resa som vi vill göra med stadshotellet i Lindesberg, och nu är det dags att ta nästa steg då har vi valt att ta in en hotelldirektör med lång erfarenhet av att leda, driva och utveckla hotell, säger Adam Dagdelen i samma pressmeddelande.