Annons
Vidare till na.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

"Roligt att erbjuda en så generös föreställning i mellandagarna" –Sista chansen att se Tummelisa

Det har varit idel hyllningar för Örebro länsteaters musikal Tummelisa som spelats under hösten. Nu släpps biljetterna till de sista extraföreställningarna.

– Det är extra roligt att kunna erbjuda en så generös föreställning med åtta sångare och fem musiker för hela familjen i mellandagarna, säger Michael Cocke, konstnärlig ledare på Örebro länsteater, i ett pressmeddelande.

”Tummelisa” är en generös musikal i stort format av Erik Norberg och Christer Christensson, fritt efter H.C. Andersens klassiska saga och i regi av Isabelle Moreau. Det är främst en skolföreställning för mellanstadiet men teatern har även haft flera offentliga familjeföreställningar under hösten. Premiären var 20 oktober och NA:s recensent gav den högsta betyg:

”Föreställningen är två timmar lång, men jag har sällan upplevt en mer vaken och intresserad publik. När ridån går ned vill applåderna aldrig sluta och en kille i bänken framför mig säger att det var det bästa han har sett.” avslutade Ingeborg Ahlander recensionen.    

Sista speldatum på Örebro Teater:

·         Måndag 11 december 12.00

·         Onsdag 27 december 15.00

·         Torsdag 28 december 15.00

·         Fredag 29 december 15.00

·         Lördag 30 december 15.00

·         Tisdag 2 januari 15.00 – Extraföreställning

·         Onsdag 3 januari 15.00 – Extraföreställning

·         Torsdag 4 januari 15.00

·         Fredag 5 januari 15.00

·         Fredag 12 januari 18.00 – Extraföreställning

·         Lördag 13 januari 15.00 – Extraföreställning

·         Söndag 14 januari 15.00 – Extraföreställning