Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Så här bevakar Mittmedia fotbolls-VM

Artikel 31 av 174
Fotbolls-VM 2018
Visa alla artiklar

Sommarens stora sporthändelse knackar på dörren.
Så här kommer Mittmedia bevaka herrarnas fotbolls-VM i Ryssland.

Annons
Oskar Lund, Elena Lövholm och experten Pelle Nilsson kommer leda Mittmedias VM-bevakning.

Genrepet är spelat och på torsdag blir det allvar. Fotbolls-VM för herrar väntar och Mittmedia-sporten kommer självklart bevaka mästerskapet.

Reportrarna Oskar Lund och Elena Lövholm kommer ha särskilt fokus på mästerskapet.

Förutom intervjuer med de stora stjärnorna innehåller vår VM-bevakning de här delarna:

Inside landslaget med Allgulander. En unik inblick i landslaget med hjälp av naprapaten Johan Allgulander. Redan ligger några versioner ute på våra sajter. Allgulanders rapporter kommer fortsätta under hela VM.

Liverapportering. Hela mästerskapet, och dagarna innan, kommer vi att skicka ut senaste nytt i vår liverapport. Du kan självklart också bidra – välkommen att surra med oss och skicka dina frågor och kommentarer!

► Webb-tv-formatet "I fotspåren". Vi har besökt några av de största stjärnornas gamla klubbar och träffat gamla tränare i en dokumentärserie, som släpps under VM. Där kommer vi kliva i Emil Forsberg, Victor Nilsson Lindelöf, Jimmy Durmaz, Isaac Kiese Thelin och Ola Toivonens fotspår.

TV-studio. Dagligt program som kommer ut från dagen Sverige går in i mästerskapet och tills de åker ut. Elena Lövholm och Oskar Lund leder programmet ihop med vår expert under mästerskapet– den förre landslagsbacken Pelle Nilsson.

Elena Lövholm säger så här inför mästerskapet:

– Jag är särskilt förtjust i de besök vi gjort hos några spelares gamla klubbar. Ni kommer till exempel få höra storyn om ungdomstränaren som klev in till sportchefen i BK Forward och sa att antingen så slutar Jimmy Durmaz eller så slutar jag. Utöver det är jag också väldigt glad att vi kan ge våra läsare en inside-titt på landslaget genom den generösa Johan Allgulander.

Annons