Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Så mycket väger mamma

Familjelivs mammor avslöjar sina vikthemligheter. Vad står vågen på - bildspel.

Annons

Mia är medlem på Sveriges största familjeforum och är nyfiken på vad andra mammor väger. Här avslöjar svenska mammor vad vågen visar i hemlighet i badrummet.

Liten måne är just nu SMall eller 36. "Men det beror på vad det är för märke. Jag väger just nu runt 57 kilo och är 155 centimeter lång. Har en hel del gravidkilon kvar som ska bort. Har normalt X-Small i kläder".

kittyclou har en tydlig målvikt: "Ja, jag vill ligga mellan 59-61 kg för att vara nöjd. Försöker fortfarande bli av med extrakilon jag lagt på mig under graviditeten. Är nu 169 lång och 65 kilo tung". 

LaLola väger 83 kilo och är 158 cm lång: "Jag drar 46/48 upptill (ibland kan det behövas större beroende på plagg) och 44 eller 46 nertill men ibland behövs det större där oxå (48). 

emeliiie1991 "Jag har väl X-Small/Small, mest Small. Väger 55 kilo eller 163. Innan vägde jag 43-45 ungefär och jag tycker det är svårt att vänja sig av med gamla storleken. Jag köper fortfarande vissa kläder i min gamla storlek som då är försmå. Men inget

man tänker på". 

TeresaBeth: "Nu, sex veckor efter förlossningen, väger jag 79 kg. Har fem kilo kvar till invägningsvikten, men skulle egentligen vilja bli av med 15 för att hamna på den vikten jag trivs bäst med. Har allt mellan 38-42 på kläder beroende på material. Känner att jag

efter graviditeten har ändrat uppfattning om hur kläder bör sitta. Blev så van vid bekväma kläder medan jag var gravid så nu vill jag inte ha mina tajta och obekväma kläder längre".

Kolla fler vikthemligheter här

Mer läsning

Annons