Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Så startar ÖSK mot Brommapojkarna

Samma trupp som besegrade Åtvidaberg på måndagen. Och samma startelva. Så startar ÖSK mot Brommapojkarna i morgon.

Annons

Det blir alltså exakt samma startelva och bänk som bortabesegrade Åtvidaberg i måndags som på fredagskvällen får ta sig an allsvenska superjumbon Brommapojkarna hemma på Behrn arena.

ÖSK ställer upp med samma 18 spelare i matchtruppen som senast, och av torsdagsträningen att döma blir det också samma elva.

– Truppen är intakt. Det är så tätt med matcher nu och vi har inga skador, så det blir svårt att slå sig in för dem som hamnat lite utanför. Men alla håller på och rör på sig och alla håller på att komma i jättebra form, säger ÖSK-tränaren Alexander Axén.

– Sedan får vi se hur vi formerar laget, om vi ska få ut något extra. Det vill jag sova lite på. 

Av de hela spelarna i A-lagstruppen ställs mittbacken Ilir Berisha, försvararen/mittfältaren Boris Lumbana och unge anfallaren Christer Lipovac återigen utanför truppen.

Anfallaren William Atashkadeh dras fortfarande med en handskada och försvararen/mittfältaren Sam Mensah tränade på egen hand på torsdagsförmiddagen som en del i sitt rehabprogram efter knäskadan, och är inte aktuell för A-lagsspel ännu trots U21-comebacken i tisdags.

– För Sams upplägg var det bättre att köra en annan typ av träning i dag, men han är på väg åt rätt och håll, säger Axén.

ÖSK:s startelva mot Brommapojkarna: Oscar Jansson – Patrik Haginge, Magnus Wikström, Erik Moberg, Daniel Björnquist – Ahmed Yasin, Nordin Gerzic, Robert Åhman Persson, Daniel Sobralense – Marcus Pode, Alhassan ”Crespo” Kamara.

Avbytare: Christoffer Wiktorsson, Ayanda Nkili, Mohammed Saeid, Daniel Nordmark, Daniel Gustavsson, Kalle Holmberg, Jacob Rinne (mv-res).

Läs mycket, mycket mer inför matchen mot Brommapojkarna i fredagens NA, papperstidningen, som går att köpa som e-tidning nedan!

Annons