Annons
Vidare till na.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Så startar ÖSK mot Djurgården

(UPPDATERAD kl 13.10) Två blandade lag förra helgen. Men i fredagens träningsmatch mot allsvenska Djurgården matcher Örebro SK en mer erfaren trupp.

- Vi vill verkligen vinna. Men vi kan förstås leva med om det blir något fel eftersom vi inte spelar om poäng så här års, säger tränaren Peo Ljung till NA.

Är det något särskilt du vill se i ert spel?- Vi måste jobba med att sätta grunderna både framåt och bakåt. Jag är just nu angelägen om att vi hittar en bra balans i vårt lag. Eftersom vi är tre tränare knutna till laget kan vi jobba så brett i stället för att bara lägga fokus på en särskild lagdel. 

Så här ställer ÖSK upp:

Startelva: Oscar Janssson – Patrik Haginge, Ilir Berisha , Magnus Wikström, Samuel Wowoah –Ahmed Yasin, Emil Berger, Mohammed Saeid, Kalle Holmberg – Alhassan Kamara, Shpetim Hasani.

Avbytare:

 Jonathan Thuresson (mv-res), Anton Westerlund, Sebastian Ring, Lukman Murad, Tobias Nilsson, Marcus Astvald, Simon Glännestrand, Peter Samuelsson.

Saknas:

Jonas Sandqvist, Christoffer Wiktorsson, Boris Lumbana, Daniel Bamberg, Denis Abdulahi, Josef Ibrahim, William Atashkadeh.

Matchen spelas på Stadshagen i Stockholm på fredagen, med avspark 16.45.

NA är på plats med reporter och NA-tv för att som vanligt visa höjdpunkter efter slutsignalen och kommentarer i lördagens papperstidning.

Men matchen kommer också att kunna ses kostnadsfritt direkt på na.se via en länk till Djurgårdens livesändning som klubben erbjuder alla supportrar och NA.

Noterbart i övrigt: Redan på lördag kommer ett U21-betonat ÖSK, samt de A-lagsspelare som inte spelat mot Djurgården, att möta Rynninge hemma på Behrn arena. Avspark klockan 11.00.