Annons
Vidare till na.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Saklig text om påhopp i partiledardebatten

Såg på politiker debatten den 7 juni och blev oerhört upprörd!

Undrar vad Ebba Busch och Jimmy Åkesson råkar ut för under den tid de inte varit i TV. rutan och debatterat. En släng av solsting ?

Därför gillar jag Sofia Mirjamsdotter artikel i NA 11 juni där hon sakligt och tydligt markerar mot deras helt oanständiga påhopp på Stefan Löfvens och regeringens dåliga ledarskap.

Tycker här att S Löfven borde reagerat på påhoppet och inte politiskt glida undan påhoppet och svarat på något annat undanglidande som han gjorde. Här är det två partiledare som sparkar vilt i kring sig för att ”fiska ” röster eller skaffa politiska poäng för en annan karriär inom näringslivet .

Hörde även påhoppet av Jimmy Åkesson på Folkhälsomyndighetens A. Tegnell på P1 där reporten frågade generaldirektör Johan Carlsson om han och Tegnell tänkte avgå på grund av Åkessons uttalande. Carlsson svarade ”om Åkesson menar att dödstalen blivit så höga inom äldreomsorgen på grund av Folkhälsomyndigheten agerande under denna pandemin så vill jag vara tydlig med att det politikernas ansvar för äldreomsorgen och sjukvården och har varit det under de senaste 20 åren”

Härligt med sådana raka besked och sakliga svar mot en massa påhopp och ”flosker ” från politiker!

Läs Sofies NA artikel om ni inte gjort detta redan!

Jag kallar detta för tydligt personligt ledarskap av en person, som inte ”snackar utan det blir också verkstad av det också ” och att våga argumentera !

Tack Sofie!

”En man som heter JF”

Örebro

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel