Annons
Vidare till na.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Samuelsson om Hammarbys intresse

ÖSK-anfallaren Peter Samuelsson, 31, uppges vara aktuell för Hammarby.
– Jag känner till Hammarbys intresse, säger han till NA.

TV4:s Fotbollskanalen berättade i den här artikeln på måndagen om Hammarbys intresse för ÖSK-anfallaren. Samuelsson som haft en trubbig start på säsongen i superettan men som vaknade till med tre mål på två matcher strax före sommarledigheten.

När NA når Samuelsson är han på golfbanan.

"Smickrande"

– Jag känner till viss del till Hammarbys intresse och det är alltid smickrande att vara intressant, säger Samulesson som blev kvar på bänken hela matchen när ÖSK förlorade mot Hammarby i våras på Söderstadion.

Men som annars har gjort åtta mål på fem möten med ÖSK:s serierival Hammarby.

– Jag är ÖSK:s spelare och blir kvar här i Örebro, konstaterar Samuelsson.

"Crespo" till AIKPå söndagen blev det klart att AIK kallar tillbaka Alhassan Kamara från låneavtalet med ÖSK. ”Crespo” har svarat för sex mål i superettan och var ÖSK:s bästa målskytt före uppehållet. I ÖSK:s trupp finns nu tre utpräglade anfallare i Samuelsson, Shpetim Hasani och William Atashkadeh. Den sistnämnde skadeförföljd stortalang.

Läs mer i tisdagens NA, papperstidningen, eller köp den här nedan under tisdagen som som e-tidning!