Annons
Vidare till na.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Samuelsson sänkte Landskrona

Med sina två första tävlingsmål i ÖSK-tröjan sänkte Peter Samuelsson Landskrona på bortaplan i superettan på måndagkvällen.

Efter en första halvlek där ÖSK dominerade spelmässigt, utan att få till det i avslutningarna, exploderade matchen målmässigt i andra halvlek.

Alexander Tkacz bredsidade in 1-0 för Landskrona i 58:e minuten på ett inlägg som seglade över ÖSK-försvaret och landade hos Bois vänsterytter. Oscar Jansson var på bollen, men lyckades inte hindra att den slank in vid stolproten.

Två minuter senare kom William Atashkadeh in i stället för Shpetim Hasani, som brände flest målchanser, och William var högst inblandad i kvitteringsmålet. Tillsammans med Samuelsson kontrade han, fick passning av "Samme" men valde att inte skjuta. Drog i stället på sig tre hemmaförsvarare, och spelade tillbaka till Samuelsson, som helt fri sköt 1-1.

I 73:e minuten fick ÖSK en frispark på högerkanten. Samuel Wowoah lyfte in i straffområdet, där nickskicklige Samuelsson gick till väders och placerade in bollen i bortre hörnet.

ÖSK kom till spel färskt mittbackspar i Christoffer Wiktorsson och Ayanda Nkili, som skötte sina uppgifter mycket bra. Tobias Nilsson fick chansen centralt på mitten bredvid Mo Saeid, och gjorde en helt okej insats.

Mer om i morgondagens NA, papperstidningen, som du även kommer kunna köpa som e-tidning här nedan.

Se Samuelssonsmål här! (9.50 minuter in i inslaget)

Klicka här för att komma till matchrapporten.