Annons
Vidare till na.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Sarajevo förkastade Torlak-bud

Nättidningar har placerat FK Sarajevos mittback Sedin Torlak i Örebro SK. Nu kan NA avslöja att klubben anser att det svenska spåret är iskallt.

Det var fotbolldirekt.se som i slutet av förra veckan skrev att FK Sarajevos mittback och lagkapten Sedin Torlak var ÖSK:s hetaste spår i jakten på en ny mittback. Torlak som imponerade i sommarens båda matcher mot ÖSK i Europa league-kvalet.

”Budet inte lukrativt”Sarajevo bekräftade då att en svensk klubb, dock inte vilken, lagt bud på Torlak. Nu säger Mirza Kurtovic i Sarajevos klubbledning till NA att det med största sannolikhet inte blir Sverige för Torlak, som har 1,5 år kvar på kontraktet.

– Jag måste säga att det svenska budet inte var nog lukrativt för honom eller oss. Därför fokuserar vi mer på andra alternativ för tillfället, men man vet ju aldrig vad som händer, saker kan förändras på minuter, säger Kurtovic och fortsätter:

– Det enda vi är säkra på just nu är att vi planerar att avsluta all transferverksamhet före den 20 januari, då vi startar förberedelserna för återstarten av serien. Efter det kommer vi inte låta någon av våra spelare lämna förrän säsongen är slut.

Torlak jagas nu av bland annat turkiska och ukrainska klubbar, som uppges vara beredda att betala mer.