Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Se hit alla kattägare i länet: Nu efterlyser NA "Årets lussekatt" 2018!

Artikel 3 av 3
Årets lussekatt/NA
Visa alla artiklar

Lika säkert som att det går att köpa julmust i oktober, lika säkert är det att NA-tävlingen "Årets lussekatt" är tillbaka. För nu är det dags för alla er stolta kattägare ute i länet att nominera er egen misse!

Annons
Captain, Doris, Minus och Älva är alla fyra innehavare av den ärorika titeln

2014 vann Örebrokatten Captain, 2015 hamnade titeln hos Doris i Kumla, och 2016 blev Minus i Örebro NA-läsarnas favorit. Förra året var det Älva i Askersund som kammade hem flest röster, och nu är det dags igen: Vilken av länets alla katter blir "Årets lussekatt" 2018?

Det hela är enkelt. Vi behöver en bild av din katt. Gärna en bra bild, eftersom det är den läsarna kommer att se om din katt går till final.

Därutöver behöver vi kattens namn, samt ditt eget för- och efternamn plus adress och telefonnummer. Det behövs också en motivering till varför du tycker att just din misse ska bli "Årets lussekatt". Kanske för sin saffransgula päls? Eller för att den har en rolig, spännande eller hjärtskärande historia bakom sig?

Du mejlar till [email protected] och du har fram till klockan 08:00 onsdagen den 21 november på dig. Därefter utser en kattvänlig jury här på NA:s redaktion tio bilder till en slutfinal, och dessa tio missar kan NA:s läsare sedan rösta på via na.se under perioden 24 november till och med onsdag 5 december. På självaste luciadagen, den 13 december, presenteras sedan vinnaren, "Årets lussekatt" 2018, i ett större reportage i såväl papperstidningen som på na.se.

Vad kan man vinna då? Ja, förutom ära och berömmelse över hela länet så förses vinnarkatten med en burk räkor eller annat favoritgodis.

Till stolt husse/matte: Två biobiljetter plus ett fint inramat foto på din kattkompis. Bilden tas av en av NA:s fotografer i samband med vinnarintervjun.

Dessutom: Ett vinnarreportage i tidningen med er båda.

Här har du tidigare års vinnare:

Älva, Årets lussekatt 2017

Minus, Årets lussekatt 2016

Doris, Årets lussekatt 2015

Captain, Årets lussekatt 2014

Älva i Askersund: Årets lussekatt 2017.
Minus i Örebro: Årets lussekatt 2016.
Doris i Kumla: Årets lussekatt 2015.
Captain i Örebro: Årets lussekatt 2014.

Annons