Annons
Vidare till na.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Se ÖSK mot Landskrona - direkt via na.se

Svår bortamatch för ÖSK. Dessutom på naturgräs.Följ måndagens match i superettan mot Landskrona direkt via na.se.

Succén fortsätter. Både på och utanför planen. Serieledande ÖSK åker söderut för tuff utmaning mot tabellsjuan Landskrona. Skåningarna har målskillnaden 7–1 på de två senaste matcherna och har dessutom tagit poäng mot topplaget Falkenberg i omgången tidigare på hemmaplan.

ÖSK har å andra sidan visat stark form med fyra segrar och en oavgjord på de fem senaste matcherna. Men noterbart är att samtliga dessa har avgjorts på konstgräs.

Nu väntar naturgräset på Landskrona IP och det är upp till bevis för Peo Ljungs manskap. ÖSK-tränaren som för övrigt ett förflutet i Landskrona där han avrundade sin spelarkarriär åren 2000–2002.

Via na.se kommer du åter att kunna se matchen direkt. Sändningen har både kommentator och reprisbilder.

En teknisk nyhet är att NA på måndag använder sig av csports egen tv-spelare. Sändningen kommer att fungera i alla datorer med tillräcklig uppkoppling (cirka 2Mbit). Däremot inte i mobilen och läsplatta.

Anledningen till denna förändring är att NA vill säkerställa kvalitén på den sändning som går ut till tittarna.

– Flera läsare har hört av sig om att de under tidigare sändningar varit tvungna att starta om den under pågående match. Det är synd, särskilt som intresset varit mycket stort bland läsarna. Därför väljer vi nu att byta tv-spelare för att ge läsarna både en bättre kvalitet på streamen och en stabilare sändning, säger NA:s digitalchef Herman Nikolic.

Landskrona–ÖSK kostar 49 kronor för NA-prenumeranter och 79 kronor för icke-prenumeranter. Man måste göra en enkel registrering hos csports för att kunna köpa matchen. Betalningen sköts under säkra former av csports. Du kan betala med betalkort eller Klarna-faktura.

För att köpa den rabatterade sändningen måste du vara registrerad och inloggad som medlem. Det gör du högst upp på startsidan på na.se. Du måste fylla i ditt kundnummer för att få det rabatterade priset. Kundnumret finns på ditt NA-kort eller senaste fakturan.

Svårt att hitta kundnumret? Ring NA:s kundcenter på 019–15 51 50 senast klockan 16.00 på måndag. Övriga frågor: 019–15 52 74. Sändningen sker i samarbete med C More. Start klockan 18.55, måndag den 10 juni.

All annan info finns på sidan na.se/sporten/osklive och na.se/sporten/oskliveprenumerant.

– Det är bra att att vara ute i god tid. Registrera dig gärna redan i dag, påpekar Herman Nikolic.