Annons
Vidare till na.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Seger för Askersund mot Örebro Nordic i spännande match

Askersund tog greppet om bortamatchen mot Örebro Nordic i division 4 Örebro herr i första halvlek, och ledde med 2–0 i paus. Trots en uppryckning i andra halvlek av Örebro Nordic räckte laget inte ända fram, och Askersund vann med 2–1.

Askersunds tränare Johan Hailee:

– Efter en höst där vi inte alls kommit upp i samma nivå som i våras stod det viktiga poäng på spel. Den riktiga viljan och kämparandan som saknats var äntligen tillbaka och under första halvleken går vi upp i en 2–0-ledning helt rättvist. I andra blev vi nertryckta rejält av Nordic i vinden, men vi lyckas ta hem alla tre poäng efter en riktig krigarinsats och stabilt spel av Morgan Särén i buren.

Askersunds målskyttar var Emanuel Fahlström och Mohammad Reza Mohammadi, medan Etiandro Galvin Barreto gjorde målet för Örebro Nordic.

Med två omgångar kvar är Örebro Nordic på fjärde plats i tabellen, medan Askersund är på nionde plats.

I nästa match möter Örebro Nordic FK Bosna borta och Askersund möter Scandinavian FC Örebro hemma. Båda matcherna spelas lördag 21 september 15.00.