Annons
Vidare till na.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Sekunder förstörde för Ehnevid

Underbart är kort, men inte om man heter Sébastien Ehnevid. Han utsågs till hemmalagets bäste spelare, men efter det snöpliga slutet var det en klen tröst.
–Vi var värda minst en poäng, säger Ehnevid.

Det är lätt att förstå att han grämer sig. Det var den perfekta revanschen efter debaclet i Ystad. Men trots en storstilad insats mellan stolparna var avgörandet svårt att skaka av sig efter slutsignalen.

– Det ska ju inte vara möjligt egentligen! De två sista målen var otroligt tunga att släppa in, suckar Ehnevid.

Liksom de flesta andra i Idrottshuset trodde han att segern var i hamn när Hammarby tvingas avsluta direkt på frikast i slutminuten.

– Tingsvall når över vårat block och skjuter i fel hörn för mig. Möjligtvis går jag lite för tidigt, säger Ehnevid självkritiskt.

Tyvärr slutade inte hans olycka där.

– Efter deras sista mål kändes bara helt tomt. Jag tyckte dessutom själv att jag hörde slutsignalen innan han sköt, säger Ehnevid.

Ehnevid behöver dock inte deppa över sin egen insats. Efter en något trevande inledning växte han ute till en jätte i Hammarbyspelarnas ögon. Framförallt i andra halvlek glänste den smidige målvakten med blixtrande parader och rev ner stora applåder från läktarplats.

Ehnevid ser också förhoppningsfullt på framtiden, och oroas inte särskilt av det prekära tabelläget.

– Att förlora mot Hammarby är ingen katastrof i sig, de är ett bra lag. Det viktiga för oss är att hitta rätt i spelet igen, fastslår Ehnevid.

– Vi måste fortsätta tro på det vi gör och tro på att vi kan vända detta.

Då krävs nog att Ehnevids målvaktsspel fortsätter på den här nivån.