Annons
Vidare till na.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Sex spelare missar Sarajevo

Sixten Boströms ÖSK-lag är hårt ansatt. Sex spelare saknas i den trupp som ska ta sig an Sarajevo i morgon.

ÖSK blev försenade och landade inte i Sarajevo förrän 18.45. Klockan 19.15 väntas truppen anlända till Olympiastadion i Sarajevo som går under namnet Asim Ferhatović Hase Stadium. Där ska ÖSK under kvällen träna och det är även där morgondagens match spelas.

När truppen under dagen flög ner till Bosnien var det utan sex spelare som på grund av olika anledningar tvingades stanna hemma i Örebro.

Skador hindrar

Som NA berättade i går nekas Kushtrim Lushtaku visum på grund av att Bosnien inte har erkänt Kosovo, där Lushtaku är född, som en stat.

I övrigt är det skador som sätter stopp.

Magnus Wikström fick en bristning i ena lårets baksida mot Gais i söndags. I samma match slog William Atashkadeh upp sin gamla ljumskskada. Alejandro Bedoya har fortfarande problem med den fotskada han ådrog sig i bortamatchen mot Elfsborg. Patrik Anttonen är ännu inte tillgänglig på grund av ihållande bekymmer med mage och ljumske. Och Andreas Haddad rehabtränar alltjämt efter sviterna av det magbråck han tvingades operera i slutet av maj.