Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Adolfsson skrev på för två år

I dag blev det klart. Hårt skadedrabbade Johan Adolfsson, 27, har skrivit ett nytt tvåårsavtal med Örebro Hockey.

Annons

- Det känns fantastiskt roligt att en lång kamp har slutat på ett bra sätt. Johan är helt friskförklarad, och har kommit tillbaka på ett jättebra sätt under försäsongen. Han har ett stort hjärta för klubben, och det gör det extra roligt, säger general manager Pontus Gustafsson.

Johan Adolfsson har varit med på hela Örebro Hockeys resa, är uppväxt i stan och har med undantag för två säsonger i AIK varit klubben trogen. Under förrförra säsongen drabbades han av en hjärnskakning, och spelade bara ett drygt 20-talmatcher.

Förra säsongen spelade han inte en enda match, till följd av ytterligare problem efter nya smällar mot huvudet.

- Redan i januari sa jag till Johan att ta det lugnt och inte försöka stressa fram något för att hans kontrakt var på väg att gå ut. Han har sedan varit med på försäsongen på en sorts try out hos oss, under förutsättning att han blev bättre och hade hopp om att kunna komma tillbaka. Nu har det gått så bra att vi skriver ett nytt kontrakt med Johan.

Den 27-årige powerforwarden är inte med i kvällens möte med Brynäs i Lindehov. I stället kommer Brian Willsie att vara med i en fjärdekedja. Willsie kom till Örebro i går från sommarvistelsen i Kanada. Tim Wallace landar i dag, men kommer inte att spela.

Mer läsning

Annons