Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Anders Eriksson klar för spel i AIK: "Kommer att bidra till laget på flera olika sätt"

Anders Eriksson har gjort klart med en ny klubb. 31-åringen, som tidigare i veckan bekräftade att det inte blir någon förlängning i Örebro Hockey, har nu skrivit kontrakt med AIK för resten av säsongen.

Annons

Anders Eriksson.

AIK meddelade under torsdagen nyheten att Eriksson ansluter till AIK via lagets hemsida. Eriksson kommer att ansluta redan under fredagens träning och klubben hoppas nu att han är spelklar redan till bortamatchen mot Modo samma dag.

Läs också: Eriksson bekräftar själv: "Har redan hunnit tacka nej till anbud"

– Det är en gedigen och klok center som är stryktålig och bra i båda zonerna. Han har en bra karaktär och kommer att bidra till laget på flera olika sätt, säger Anders Gozzi, som menar att Eriksson har styrkor både på och utanför isen.

AIK dras för tillfället med skadebekymmer och hoppas därför att Eriksson blir spelklar så fort som möjligt.

– Jonatan Andersson har fått en fraktur på båtbenet och kommer gå gipsad i tre månader. Troligtvis missar han resten av säsongen. Detta, plus att Oscar Steen har fått ont i sitt knä, gör att vi måste fylla ut backsidan med befintliga spelare och det lämnar en plats öppen för Anders Eriksson, säger Anders Gozzi till lagets hemsida.

Mer läsning

Annons