Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

DiBenedetto berättar om sin flytt från Örebro

Örebro Hockey vill inte kommentera eller bekräfta Justin DiBenedettos avsked från klubben.
Själv säger spelaren till NA:
– Jag drar på fredagen. Jag kanske simmar till Finland.

Annons

NA kunde på torsdagseftermiddagen berätta att Justin DiBenedetto lämnar SHL-nykomlingen Örebro. Han gör det redan i morgon fredag för finländska Espoo Blues.

– Det stämmer. Jag är redo för ett nytt kapitel i min karriär och för första gången kommer jag att byta klubb mitt i säsong, så det blir lite ovant, säger den NHL-meriterande 25-åringen.

Han har bara noterats för tolv poäng i sin SHL-debut. Som stjärnvärvning och producerande forward håller det förstås inte för att bära en nykomling.

– Jag har haft en bra tid i både Örebro som stad och i klubben, men det är klart att det hade kunnat gå bättre både för mig och för laget. Jag tyckte jag förberedde mig väldigt bra med stenhård träning innan jag kom till Örebro, men ligan är tuff och jag har inte riktigt fått till det, säger han.

När började du prata med Örebro om att byta klubb?– Äh, jag har haft allt fokus på hockeyn hela tiden. Jag har velat stanna och ta tillbaka min plats. Men för någon dag sedan sa min agent att Espoo var intresserade och efter det har allt gått väldigt snabbt.

När lämnar du Örebro?– Jag simmar till Finland på fredag eftermiddag. Skämt åt sido, jag flyger dit då.

Mer läsning

Annons