Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Fansen: ”Bra att det händer något”

Örebrosupportrarnas tålamod är hårt prövat efter tolv raka förluster.
Beskedet om Patrik Ross avhopp togs därför emot med relativt öppna armar.
– Det är bra att det händer något, säger Martin Dahlberg, ordförande i supporterklubben 14–3.

Annons

Från läktaren fick Martin Dahlberg se sitt lag förlora med 7–1 i en av säsongens viktigaste matcher. När Martin Dahlberg dagen efter nås av beskedet att huvudtränaren Patrik Ross lämnar sitt uppdrag har han förståelse för beslutet.

– Svårt att veta om det är rätt beslut eller om det kommer att bli bättre nu. Men jag är i alla fall glad att det händer något. Som det sett ut den senaste tiden var det tydligt att det måste ske någon form av förändring, säger Dahlberg.

Har det funnits krav på hans avgång bland er supportrar?– Nej, jag kan ju bara tala för mig själv men personligen har jag inte hört så mycket av det.

Vad ska Örebro göra nu?– Jag hoppas att klubben tar in en rutinerad tränare med mycket erfarenhet av att coacha på högsta nivån. Jag kommer inte på något namn så där på rak arm men rutin är viktigt nu.

Hur var det att se matchen mot AIK på plats?– Hemskt. Det var en av de värsta ögonblicken någonsin som Örebro-supporter även om det finns ett par andra kandidater till den listan (skratt).

Mer läsning

Annons