Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Pontus om Tangnes: "Inga kommentarer"

Expressen avslöjar att sparkade Rögletränaren Dan Tangnes tackat nej till erbjudande från att ta över Örebro Hockey i dag. Nu kommenterar Örebros general manager uppgifterna – med "inga kommentarer".

Annons
Dan Tangnes.

Efter Patrik Ross avhopp på onsdagskvällen är det Roland Sätterman som leder Örebro Hockey i kvällens bortamatch mot Modo, med Håkan Åhlund och skadade lagkaptenen Henrik Löwdahl bredvid sig i båset.

Vad som händer i tränarfrågan efter kvällens match, till onsdagens bortamatch mot HV71, är klubben däremot mycket förtegen om. General manager Pontus Gustafsson stänger inte dörren varken för en värvning eller en intern lösning.

– Precis som jag sa i går väljer vi att fokusera allt på den här matchen, vi använder all vår kapacitet på kvällens match. Sedan får vi analysera läget när vi är hemma i morgon. Det är för tidigt att svara på hur eller med vad vi ska förstärka. Det får vi komma fram till i processen, säger Pontus till NA, på plats i Örnsköldsvik, timmen före match.

Men redan tidigare under fredagen gick Expressens respekterade hockeybloggare Johan Svensson ut med trovärdiga uppgifter om att sparkade Rögletränaren Dan Tangens fått erbjudandet att ta över Örebro Hockey – men tackat nej.

– De uppgifterna har jag inte sett. Det har jag ingen kommentar till över huvud taget. Det får vi kommentera i morgon i sådana fall, säger Gustafsson.

Ross avhopp innebär också förändringar i Örebros sportgrupp, där Gustafsson och Ross tidigare suttit tillsammans med team managern Lars "Mozart" Andersson, juniortränaren Jens Gustafsson och assisterande general managern Martin Filander.

– Jag ser det som självkalrt att huvudtränaren sitter med i sportgruppen, så där blir det förändring. Men ”Rolle” eller Håkan har inte gått in i gruppen än, utan vi har kört med fyra personer där. Vi får se vilka lösningar vi hittar för att komma in på vinnarspåret igen, säger Gustafsson.

Läs en längre intervju med Pontus Gustafsson i lördagens NA, papperstidningen, som du kan köpa som e-tidning nedan!

Mer läsning

Annons