Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Se Örebro i Schweiz via na.se

I morgon, onsdag, åker Örebro Hockey till Schweiz på träningsläger. NA hänger förstås med och hårdbevakar varje tackling. Dessutom kommer vi i ett samarbete med Örebro Hockey att visa Örebros tre matcher för 49 kronor styck.

Annons

Försäsongen är i gång och Örebro Hockey är bara en månad bort från SHL-premiären mot Färjerstad. I morgon, onsdag, reser laget till Schweiz för ett fem dagar långt träningsläger. Där kommer nykomlingen att möta tufft motstånd i Rapperswil, Davos och Ambri.

Två NA-reportrar på plats

NA-sporten hårdbevakar träningslägret och skickar NA-tv:s Gabriel Rådström och reportern Lasse Wirström till alplandet. Duon kommer att serva läsarna, både i papperstidningen och på na.se, med färskt material dagligen. NA kommer även i ett samarbete med Örebro Hockey erbjuda live-sändning från de tre träningsmatcherna. Till en kostnad som Örebro Hockey satt till 49 kronor per match. Örebro Hockey meddelar på tisdagen att matchen kommer att gå att ses på alla enheter, så även mobil och läsplatta. Och det spelar ingen roll var i världen man befinner sig för att kunna se den. Klubben kommer att bygga upp en provisorisk sajt för live-sändningen.

– Vi är jätteglada att kunna erbjuda läsare och tittare mycket redan nu på försäsongen. Intresset verkar vara stort, säger Gabriel Rådström.

– Det ska bli kul att se hur formationerna växer fram och levererar, säger Rådström.

Mer läsning

Annons