Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Situationen på Kumlas förskolor skapar oro hos föräldrar

Annons

Jag är förälder till två barn i förskolan. Jag har på grund av platsbrist haft mina barn på tre olika förskolor. Jag är djupt orolig över förskolesituationen i hela landet och i Kumla i synnerhet.

Jag läser i Kumlan om förskolan som ska rädda Kumla! Där satsar man allt man har på en till ytan fin och genomtänkt förskola.

Visst låter det bra, satsningar på förskolan behövs verkligen. Här glömmer dock Kumla sina gamla förskolor, miljön i mina barns nuvarande förskola är skrämmande dålig.

Jag hade dessutom mina barn på Kumlas senaste skrytbygge till förskola. Miljön är fantastisk men ledning och organisation brast till den grad att jag valde att flytta mina barn därifrån. Nu har de en förskola med mestadels fantastiska pedagoger.

Kommer de utbildade pedagogerna som finns på mina barns förskola att orka stanna?

Kommer barnen på den nya fina förskolan drabbas lika hårt som mina barn eller har ledningen tänkt till före nu. När ska man satsa på befintliga förskolor? Vad gör Kumla för att behålla kompetent och helt fantastisk personal?

Jag är väl medveten om situationen i hela landet och följer #pressatläge och är medlem i ett föräldraruppror, jag vet att Kumla inte är ensamt om problemen men visst måste man vilja vara i framkant när det gäller en lösning?

”Mli”

Kumla

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel