Annons
Vidare till na.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Sixten: "Väldigt bra gjort"

Det gick inte att ta miste på att Sixten Boström var mycket nöjd med hur hans skadeskjutna spelartrupp uppträdde på Skytteholms IP.
– Det här var en väldigt bra prestation, vi gör en mycket bra insats på det stora hela, konstaterar Boström efter segern.

Det var ingen vanlig träningsmatch som utspelades på Skytteholm, den talrika publiken ramade in tillställningen och gav tävlingsnerv åt matchen.

– Vi visste redan inför matchen att karaktären på matchen inte skulle bli som en vid en vanlig träningsmatch. När man möter AIK här liknar det mer en seriematch och det är väldigt nyttigt för oss, menar Boström.

Bedoya vikarierande center

Med många spelare på skadelistan har tränare Boström tvingats trolla ordentligt under försäsongen för att få i hop laget. Mot AIK fick Alejandro Bedoya åter vikariera som central forward.

– Han spelade där för vi inte har någon annan helt enkelt. Men vi börjar få tillbaka spelare nu och det ser relativt bra ut inför träningslägret i Turkiet nästa vecka.

david rispoli helling