Annons
Vidare till na.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Sjögren vann Grabbhalvan enkelt

Sex segrar sedan tidigare. Och i kväll knep KFUM Örebros Per Sjögren sin sjunde seger i Grabbhalvan.– Den roligaste tävlingen i länet på hela året, säger han.

Sjögren gick ut och tog kommandot i loppet som sträcker sig över fem kilometer. Tog sig till spurtpriset först och korsade sedan mållinjen vid Gustavsvik som förste man.

– I dag var det en ny bansträckning och jag ville vara först till spurtpriset. Så jag skulle bevaka det, men ändå ta det lugnt. Men så med två kilometer kvar stod familjen och hejade lite så då ryckte jag. Jag hade tänkt göra det några hundra meter senare, men nu körde jag direkt. Jag fick en lucka på 50 meter och den höll jag hela vägen in i mål, säger en nöjd Sjögren.

Det blev en enkel seger där tvåan, Martin Regborn, inte orkade hota. Efteråt var Sjögren naturligtvis på gott humör och spred lovord över tävlingen.

– Den roligaste tävlingen i länet på hela året. . Det är så mycket folk som springer och mycket publik. Det är inte så vanligt annars, säger han.

Läs mer om Grabbhalvan i onsdagens NA, papperstidningen! Den kommer du även kunna köpa som e-tidning här nedan under onsdagen!