Annons
Vidare till na.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Sjung om studentens lyckliga dag!

Dansa och var glad för trots pandemin har du lyckats, du som i dagarna ”tar studenten”. Dagen du började gymnasiet fanns inte covid-19. Men den dagen började resan mot framtiden i ditt liv. Du lämnade en nioårig obligatorisk grundskola och gick in i den frivilliga gymnasieskolan. Grattis till ditt val då och till fortsättningen som följer nu. För oss i Liberalerna är skolan din viktigaste pusselbit till din framtid. Med kunskap och färdigheter går du din egen framtid till mötes. Gå rak i ryggen och var stolt. Du klarade det!

Och om du har några klasskompisar som inte lyckades så bra som du så finns det flera vägar framåt där Komvux är en. Som Liberaler och skolkramare är vi också sjukt glada för varenda ungdom som nu tar nästa steg i livet. Vi klarar inte att vara tysta vi heller. Så även om det ligger lite sordin på årets festligaste vecka så sjunger vi med mer allt vad vi orkar: och den ljusnande framtid är vår!

Karolina Wallström

Liberalerna Örebro kommun, Kommunalråd

Mats-Olof Liljegren

Liberalerna Örebro kommun, 2:e vice ordförande Gymnasienämnden

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel