Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

"Ska spela amatörfotboll nu"

(UPPDATERAD 16.12) När kompisen Brunet Hay Pino fick lämna tröttnade Paulinho.
Han har inte för avsikt att komma tillbaka till ÖSK.
– Nu kommer han att spela amatörfotboll i Brasilien i väntan på att kontraktet ska gå ut, säger en källa till NA.

Annons

Paulinhos framtid i ÖSK är minst sagt oviss. Brassen har inte återvänt från sin semester i Brasilien och enligt en källa till NA vill han inte göra det heller.

– Jag pratade med Paulinho precis innan han åkte. Han sa att han hade tröttnat och inte ville spela med ÖSK längre. Han har nästan ett år kvar på sitt kontrakt så det är omöjligt för honom att spela som proffs. I stället tänker han spela amatörfotboll i Brasilien tills kontraktet med ÖSK går ut, säger källan.

Kallade till möte

Paulinho ska också ha kallat till ett möte på eget initiativ innan ledigheten där han förklarade hur han såg på situationen för sportchef Lennart Sjögren.

– Han sa redan då att han inte skulle komma tillbaka. Droppen var när Brunet Hay Pino lämnade. Det var hans bästa kompis i laget och den enda han umgicks med, säger NA:s källa.

Lennart Sjögren vill inte bekräfta uppfigterna.

– Är det så så vet ni mer än vad jag gör. Jag har fortfarande inte lyckats nå honom, säger han.

Paulinho har kontrakt med ÖSK över säsongen 2012.