Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Skålar som saknar sitt syfte i Fellingsbro

Annons

Vid Fellingsbro samhälles södra infart, där vägar möts mot såväl Örebro som mot Arboga och Mälardalen – och mot Lindesberg och Bergslagen – fanns tidigare år ett trevligt blomsterarrangemang uppställt. En traditionell vägkorsning fick därmed ett välbehövligt lyft, samtidigt som det blev ett välkomnande till orten Fellingsbro. Trevligt och uppskattat.

Som synes på bilden är numera endast blomsterskålarna uppställda, vilket ger ett ganska tråkigt intryck, då de tillhörande blommorna verkligen saknas. Vad orsaken är vet jag inte. För det kan väl inte vara så att avståndet från centralorten Lindesberg minskar engagemanget till eventuell plantering? Rykten går – och sådana är ju aldrig bra. En ”kommunal förklaring” kan kanske räta ut frågetecknen.

Eller? Är det månne en ny satsning i likhet med Örebros ”Open Art” och att de tomma skålarna är någon form av konstnärlig installation, som har kommit oss till del?

Sven-Rune Björdin

Fellingsbro

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel