Annons
Vidare till na.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Skjut inte brevbärarna!

Nu räcker det! Var hur arga ni vill på Postnord, men lämna brevbärarna utanför.

Brevbärarna har inte efterfrågat att det ska bli fastighets boxar i era trappuppgångar, de har inte efterfrågat att det ska bli lådstop på era gator, de har inte bestämt att sista tömningstiden på de gula lådorna ska vara tidigt på förmiddagen istället för eftermiddagen och de är definitivt inte kommit på idén om varannandags utdelning. Det är ganska så simpelt, alla de ändringar som nämndes ovan sparar in tid. Sparad tid = pengar in i Postnords kassa.

Istället för att fokusera på hur dåliga brevbärarna har blivit kanske man ska fokusera på varför det har blivit så: Ger Postnord sina brevbärare förutsättningar för att göra ett bra jobb och vara service inriktade? Får de stressa sig igenom arbetsdagen för att du ens ska få dagens post?

Kanske skulle brevbärarna bli lite mer motiverade inför sin arbetsdag om de fick lite mer uppmuntran från allmänheten istället för att bli utsatta för smutskastning.

Var hur arg du vill på Postnord, det är säkert brevbärarna också.

”Fd Trappsnigel”

Kumla

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel