Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Skogstorpsskolan i Kumla är i dåligt skick

Annons

Skogstorpsskolan i Kumla får alldeles för lite pengar, och kommunen gör ingenting åt det.

Jag är en elev på Skogstorpsskolan i Kumla, och varje dag när jag kommer till skolan så går jag förbi trasiga möbler, inslagna skåp, och bord som har mycket klotter på sig.

Det är ett väldigt stort problem med vandalisering i skolan som ni läste, och på enheten som jag går på är det som värst, vi är den enda enheten som har gamla skåp och gamla möbler, alla andra enheterna har nya skåp och nya (och mer) möbler. På två av de andra enheterna så har de smartboards, men inte våran (och en annan).

Mer exempel på att vi får för lite pengar är att vi inte har några linjaler, vi åker nästan aldrig på utflykter, och så är några av instrumenten för musiken trasiga, musikläraren måste betala för det med sina egna pengar och i slöjdsalarna så finns det knappast tillräckligt med material så att båda salarna ska kunna använda dem samtidigt, vilket leder till att man måste gå in i andra salen ganska mycket.

Jag har mejlat Kumla kommun flertals gånger om detta, men de har aldrig svarat.

För cirka 7 månader sedan så skickade min pappa ett mejl till Kumla kommun om att det var alldeles för kallt inne på skolan, och han har inte fått svar på det han heller.

Det värsta är att lärarna också lägger märke till problemen och rapporterar dem, men kommunen gör inte något åt det ändå.

Det förhindrar definitivt våran utbildning, och det är inte rätt. Jag hoppas min insändare gör mer folk medvetna om situationen.

”En elev på Skogstorpsskolan 7-9”

Kumla

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel
Annons