Annons
Vidare till na.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Skolan har en nyckelroll för att kommunen ska utvecklas

Laxå är en kommun med framtidsmöjligheter och framtidshopp! Det är nog många som reagerar mot ett sådant påstående, många har läst om den svåra situation som Laxå kommun befinner sig i – den absolut fattigaste kommunen i Sverige, vikande befolkning, och annat negativt!

Dessa saker är helt sanna, men det finns stora möjligheter för framtiden med en annan politik i kommunen! Kristdemokraterna tillsammans med övriga partier i Ett bättre Laxå (M, C, FP och MP) ser tydligt behovet av förändring. Den gamla politiken som fått kommunen att hamna i denna svåra situation är absolut inte rätt politik för att ta oss ut ur situationen igen. Om det ska bli en positiv förändring i kommunen så behöver också politiken förändras så att förnyelse och utveckling kan skapas.

Som representant för Kristdemokraterna vill jag vara en del i en ny kommunledning som satsar på en ny politik som innebär förändring och positiv utveckling för hela kommunen. Några områden som vi kristdemokrater vill satsa på är:

Låt oss tillsammans skapa ett nytt Laxå med framåtanda och utveckling, en kommun som sjuder av liv där ingen hålls tillbaka och ingen lämnas efter. Jag vill ha ett bättre Laxå och ber om din röst på Kristdemokraterna den 14 september!

Har du något att säga?

Skriv en debattartikel.

Skriv artikel